Popularita
Nejlépe hodnocenými politiky jsou Babiš, Bartoš a Schillerová

08.03.2019 13:08

Premiér a šéf ANO Andrej Babiš zůstává i nadále nejlépe hodnoceným politikem ze členů vlády a předsedů parlamentních stran. Kladně ho hodnotí 48 procent lidí, ukázal průzkum agentury STEM z přelomu ledna a února.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Pavel Pospíšil (5 hlasů) 08.03.2019 14:05

    Nevím, jak u nás, ale v USA má ministr Petříček (byť bych socany...

  • Kamil Vont (4 hlasy) 08.03.2019 13:46

    A co ten legrační hňup a tragikomik z ČSSD, kterého řídí, úkoluje a...

  • Pavel Pospíšil (3 hlasy) 08.03.2019 14:58

    V tom máte samozřejmě pravdu, ale nejsem diplomat, takže nedokáži...

  • Pavel Buček (2 hlasy) 08.03.2019 15:06

    Já USáky za spojence rozhodně nepovažují. Ani to bolševické...

  • Guru Jára (2 hlasy) 08.03.2019 14:41

    Ty to máš vymaštěný Pospíšile,ani nemá cenu se nad takovým blitkem...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Na kolikátém místě je ta hromada s.r.aček Fiala,Kupka,Němcová,Pospíšil ,ožralý vepř Kalousek babochlap Adamová,či si říká...

1 hlas

A co ten legrační hňup a tragikomik z ČSSD, kterého řídí, úkoluje a vodí na provázku Poche, údajný ministr zahraničí Petříček, přítel a kámoš ukrajinských banderovských nacistů, jak ten si stojí ?

4 hlasy

Nevím, jak u nás, ale v USA má ministr Petříček (byť bych socany nikdy nevolil, je to asi jediný normální slušný člověk v Burešově vládě) vysoké renomé. Jeho administrativě se podařilo dostat do Bílého domu Bureše (StBáka, trestně stíhaného kariérního komunistu a navíc Slováka). Takže asi tak špatným diplomatem nebude.

5 hlasů

Bodeť by nebyl ten Pochvy poskok v USA oblíbený, když jim leze kamsi, a navštěvuje ten xindl v Banderistánu, který podporovaný USA. Jako jeden z mála min.zahraničí v EU.

0 hlasů

Ty to máš vymaštěný Pospíšile,ani nemá cenu se nad takovým blitkem pozastavovat.

2 hlasy

Babiš ho ale nevzal do své delegace, i když na americké straně byl ministr zahraničí, což je faux pas. Babiš ostatně již dříve ohlásil, že kromě všeho ostatního bude i zahraniční politiku dělat sám.

0 hlasů

V tom máte samozřejmě pravdu, ale nejsem diplomat, takže nedokáži posoudit, v čem byl problém. S Burešem tam byla samá druhá liga (jen náměstci ministrů, jeho poradce a vedoucí úřadu vlády), naproti tomu za USA samé špičky, tedy Pompeo, Bolton, Pence a Perry, tedy ministři a poradce pro národní bezpečnost. Ale návštěva byla, pochopitelně, vyjednána MZV, které vede Petříček, který, na rozdíl od hradního gangu, dává jasně najevo, kdo jsou naši spojenci a kdo padouši. Tak hezký víkend!

3 hlasy

Já USáky za spojence rozhodně nepovažují. Ani to bolševické obludárium, Evropskou unii.

2 hlasy

Já i přes spoustu výhrad ano (např. v referendu o vstupu do EU jsem hlasoval NE, už jen kvůli manipulaci voličů socanem Špidlou, který rozdal penzistům a dětem sociálů po tisícovce). Přesto považuji členství v západních demokratických strukturách (zejména NATO, ale i EU) za dobré (zejména ve vztahu k darebákům z Ruska a Číny).

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov