Kauza
"Střet zájmů je zřejmý." EP se bude zabývat Babišem

06.12.2018 11:59

Evropský parlament bude příští středu večer diskutovat o možném střetu zájmů českého premiéra Andreje Babiše.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Marie Metelková (2 hlasy) 06.12.2018 14:11

    Nebudou tedy přjímat žádnou závšrečnou rezoluci. Tedy přeloženo do...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Tahle "komise "EU" si poněkud podivně právo, již dávno odmítnuté prakticky na celém světě, mimo několika pomatených diktátorů.
To je právo zvané presumpce neviny. Pokud byste nerespektoval toto právo, pak můžete kohokoli odsoudit jen na základě vaší domněnky, že něco mohl udělat. Pak už zbývá je zřídit "komise", které sice nic nevědí, ale vydávají různá stanoviska, která prohlašují jedinou a neochvějnou pravdou. Takové "komise" již zde byly ve středověku, jen se jmenovaly "inkvizice". Být inkvizitorem bývá lákavé, ale většinou se to obrací proti nim samým. To naši "inkvizitoři" parlamentní překvapeně zjišťují a bádají nad tím, proč mají náhlé úbytky volebních preferenci.
Procenta se jim nehodí, tak raději budeme zveřejňovat t.zv. "volební potenciály" - jiným slovy se v tom dá lépe lhát a falšovat..
Lidé nemají rádi udavače a tak dříve dost vážená AI ztratila přízeň lidí a stala se v jejich očích organizací udavačskou. A pomalu ji následují i strany t.zv. "demokratické, které se daly na dráhu podobnou.

0 hlasů

bures bude brucet.staci se jenom podivat na ucelove vyjmuti jedne firmy z agrofetu a tim ziskat dineros z eu.po vyzrani fsech moznych dotaci a podpor,firma se zpet vratila do luna firmy materske.to je podfuk.takoveho kanala nepotrebujeme ve vedeni statu,cizaka vycuraneho a sprosteho.

0 hlasů

Tys byl asi za školou, když se rozdávala inteligence. Způsob tvého vyjadřování i psaní to ukazuje zcela jasně. No, pokud chceš být pokládán za blba, bruč si klidně dál. Nejlépe vše piš velkými písmeny! I blbci jsou k pobavení lidu zapotřebí. Do které třídy obecné školy vlastně chodíš? Tam musejí mít z tebe, chlapečku, asi velkou radost.

0 hlasů

Ty magore,raději se vrať mezi ostatní pacienty,takového dementa těžko pohledat

0 hlasů

Nebudou tedy přjímat žádnou závšrečnou rezoluci. Tedy přeloženo do češtiny : velkomlat prázdné slámy na nátlak bonzáků. Každý si tam vyleje svlj kbelík špíny bez dlkazů. To aby mohli v Praze ti, co prohráli volby zase řvát po ulicích a hrát si na "demokracii"

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov